A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

Elérhetőség
Márkaszerviz és szaküzlet:

3531 Miskolc Füzes u. 40-42

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek
9:00 - 17:00
Szombat
9:00 - 13:00
Telefon:
Szervíz:             46/347-879
Webáruház:      20/548-4880

 

Térkép

Összehasonlítás
Fizetési megoldás

Fórum


Milyen mosógépet vegyek?
(1.) Trikolor.hu
2017.05.24 16:26
Útmutató a mosógép kiválasztásához

Szabad hely és elhelyezés

Elsőként mérje fel, hogy otthonában mekkora szabad hely áll rendelkezésre a mosógép elhelyezéséhez.
60 cm-es szélesség és 60 cm-es mélység – ekkora helyet igényel egy elöltöltős mosógép elhelyezése.
40 cm-es szélesség és 60 cm-es mélység – a felültöltős és a keskeny kialakítású mosógépek megfelelő elhelyezéséhez szükséges hely.
60 cm-es szélesség és 34-45 cm-es mélység – a keskeny és lapos kivitelű mosógépek tökéletes működése ekkora szabad helyet igényel. Ne felejtse el leellenőrizni a vízvezeték kimeneteket sem, hogy minél egyszerűbb legyen a mosógép vízhálózathoz történő csatlakoztatása.

Kapacitás

Hetente hány alkalommal szokott mosni?
Kevesebb, mint 4-szer egy héten – Kevésbé gyakori mosások esetén egy 5-6 kg-os kapacitású mosógép is remekül kielégíti az igényeket
4-6 alkalommal hetente – A 7 kg-os kapacitással rendelkező mosógépeket kifejezetten a rendszeresebben, időnként nagyobb méretű ruhadarabokat mosó felhasználók számára alakították ki
6-nál többször egy héten – Ha Ön naponta végez, akár nagyobb méretű ruhadarabok tisztítását is magában foglaló mosásokat, akkor a 8-10 kg-os kapacitású készülékek az ideálisak az Ön számára.

Anyagtípusok

Pamut – érzékenyebb, lehetőleg OptiSense technológiával ellátott mosógépet válasszon, mely a mosási idő automatikus beállítása által kíméli a ruhákat, hogy azok minél tovább megőrizzék eredeti állapotukat.
Gyapjú – győződjön meg róla, hogy az adott modell rendelkezik-e kifejezetten gyapjúból készült ruhadarabok mosására szolgáló ciklussal, mely akár a kézi mosást is lehetővé teszi. A Woolmark Blue logó azt jelzi, hogy az adott mosógéppel a gyapjúból készült ruhák kézi mosása is biztonsággal elvégezhető. A Woolmark Green logóval ellátott gépek azonos szintű gondoskodás mellett piacvezető víz- és energiahatékonysággal működnek.
Kényes ruhaneműk – olyan mosógépet válasszon, mely mind a mosószer, mind az öblítőszer vízzel történő előkeverését is elvégzi, az UltraMix rendszerű készülékek tökéletes választásnak bizonyulhatnak. A funkciónak köszönhetően a mosószer akár már alacsony hőmérsékleten is maximális hatékonysággal tisztít. Ugyanakkor a mosószer által okozott foltok miatt sem kell aggódnia.

MOSÁSI IDŐ

Számos program a mosás jóval rugalmasabb elvégzését is lehetővé teszi

TimeManager funkció – a mosási ciklus hossza nyolc különböző módon állítható be, így Ön mindig a napi ütemtervéhez igazíthatja a mosás elvégzését
Késleltetett indítás – a mosás elindítása akár 20 órával késleltethető, vagyis az pontosan a kívánt időpontban fejezhető be
Gyorsmosási lehetőség – ha sürgősen tiszta ruhákra van szüksége, akkor a mosás akár 50%-kal gyorsabb módon is elvégezhető


Egyszerűbb szárítás

Agyorsabb szárítás következtében több nedvesség távozik a ruhából, és rövidebb szárítási idő válik szükségessé. Az Electrolux mosógépek 600 és 1800 fordulat/perc közötti centrifugálási sebességre képesek.
Bár a magasabb centrifugálási sebesség több gyűrődést okoz, a gőzölési technológiát alkalmazó készülékek olyan mértékben kisimítják a ruhaneműket, hogy azok még vasalást sem igényelnek. A gőzfunkcióval felfrissítheti és újjá varázsolhatja ruháit!

Gőzölés és vasalás

Gőzölési programok – a a gőzölési programot alkalmazó mosógépek finoman új életre keltik a kényes ruhaneműket, még a szárazon tisztítható darabokat is. A gyűrődések kisimulnak (így kevesebb vasalást igényelnek), a ruhák pedig tapintásra és illatra is megújulnak!
Vasaláskönnyítő program – A program automatikusan beállítja a szükséges vízmennyiséget és centrifugálási sebességet, így gyorsabb és egyszerűbb módon végezhető el a vasalás.

Név
E-mail
Hozzászólás

» Elérhetőségek

» Szállítási módok Bankkártyás fizetés
» Garancia » Hibajelentés
» Pluszgarancia » Beüzemelés
            Szaküzlet és Márkaszerviz

                   © 2018 trikolor.hu Minden jog fenntartva. TRIKOLOR Kft. Aeg Electrolux Zanussi Bosch Siemens szaküzlet és márkaszerviz.

3532 Miskolc Füzes u. 40-42

 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.