Valós készlet információ - A termékek saját raktárunkban vannak - Országos kiszállítás

Kérdése van? Hívjon minket!

Rendeljen telefonon!  +36-46/347-879

Kik vagyunk?

Örülünk, hogy itt vagy! Ezek szerint fontos Neked is, hogy mit és kitől vásárolsz

Ha ezeket a sorokat olvasod, az azt jelenti, hogy neked sem mindegy, hogy mit és az sem, hogy kitől vásárolsz. Igen, mi is csak egy webshop vagyunk a sok közül, amit jó esetben feldob valamelyik árösszehasonlító portál és, ha valamiért szimpatikusnak talál egy keresgélő, akkor kattint, vásárol és azt hiszi, hogy letudta, amit megkövetelt a haza, vagyis a háztartás. Jó esetben ez így is van, viszont szerintünk ez többről szól. Bizonyos értelemben mégiscsak új taggal bővül a család, ha vásárolsz valamit, amit tényleg nap, mint nap használsz. Pontosan ez az, ami miatt mi a Trikolor.hu csapata úgy gondoljuk , hogy valóban nem mindegy, hogy mit és az sem, hogy kitől vásárolsz, ha úgy érzed, hogy eljött a pillanat és tovább kell lépned.

 

Nagyon fontos a jó ár?

Igazad van, nagyon sokan csupán az ár alapján választanak készüléket. Ha nem te fogod használni, hanem mondjuk van egy kiadó lakásod és mindegy, hogy milyen a masina, csak kiadható legyen a lakás, akkor ez érthető szempont.

Ha viszont saját magadnak vásárolsz, akkor már korántsem mindegy, hogy mi az, amit veszel és itt már inkább a napi használati szempontok  és az ár-érték arány figyelembe vételével érdemes dönteni. Ha eltévednél a ténylegesen hasznos funkciók és az üres marketinges frázisok útvesztőjében, akkor nagyon szívesen segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb készüléket, ez a dolgunk.  Akár hiszed akár nem, tényleg az a célunk, hogy megtaláld az igazit. Ha pedig sikerült kiválasztanod a szerencsést, akkor érthető, hogy minél hamarabb szeretnéd, hogy bekerüljön az otthonodba. Nekünk is ez a célunk, ezért tartunk több tízezer cikket miskolci raktárainkban. Ha egy termék mellett azt látod, hogy készleten van, az nem vicc, tényleg bent van a raktárunkban. Ne aggódj, gyorsan szállítunk, általában csak egy-két napot kell várnod. Nem mellesleg árban is jók vagyunk!

 

Miért fontos, hogy érezd a törődést?

Sokan még mindig idegenkednek attól, hogy webshopon keresztül vásároljanak. Ők valószínűleg úgy érzik, zsákbamacskát vesznek, ha nem tudják kézzel megtapogatni,megmozgatni, hogy valóban benne van az anyag.

Mi nem árulunk zsákbamacskát. Sőt, nagyon sok esetben felhívjuk Vásárlóink figyelmét egy-egy olyan tulajdonságra, ami fölött általában elsiklanak. Mi inkább rákérdezünk, hogy tudta-e, látta-e , biztos, hogy kettőt szeretne ugyanabból a mosógépből? Kérlek ne vedd ezt zaklatásnak , emberek vagyunk, mindenki elnézhet egy-két apróságot, sokkal egyszerűbb, ha előre tisztázzuk és nem utólag kell vitatkozni.

Vagy egyszerűen csak személytelennek érzik, hogy egy nagy nemzetközi multi milliónyi vásárlója közül legyenek egyetlenegy a sorban.

Tartozunk egy vallomással, vagyis kettővel : Nem vagyunk nemzetközi cég, teljes mértékben magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező családi vállalkozásként működünk, immáron 30 éve. Multi cég sem vagyunk, nem tartunk el nagy létszámú marketingcsapatot, nem öntjük zsákszámra a pénzt értelmetlen reklámkampányokba, nem kiabáljuk folyamatosan a TV -ből, hogy mi vagyunk a legjobbak és a legolcsóbbak, még ha folyamatosan azon dolgozunk is, hogy ez így legyen, akkor sem. Nem dobáljuk, nem törjük a gépeket a raktárainkban, sőt kifejezetten odafigyelünk rá, hogy a futárok is vigyázzanak közös értékeinkre, hogy sérülésmentes legyen a termék is és az élmény is, mikor kibontod a csomagolást.

Lehet, hogy egyszerűen csak az informatikától áll távol és szívesen vásárolna online, de úgy alakult, hogy senkinek nem volt még néhány perce, hogy türelemmel segítse az első lépéseket és egyedül nem volt bátorsága megtenni….

Ebben is segítünk! Ha bárhol elakadtál a rendelési folyamatban, fölmerült egy kérdés, amiben nem vagy biztos, valamilyen speciális kérdésed, kérésed volna és tudni szeretnéd van e rá megoldás? Telefonon, vagy e-mailben nagyon szívesen segítünk. Ha csupán csak amiatt telefonálnál, mert kíváncsi vagy, hogy fölveszi e bárki a telefont, akkor is csörögj bátran… Munkaidőben folyamatosan 4-5 kollégánk fogadja a bejövő hívásokat és válaszolja meg az e-mailes megkereséseket. Rendelést is fölveszünk telefonon, ha éppen úgy alakul a napod, hogy nem tudod elküldeni a megrendelésed, de szükséged van valamire, vagy egyszerűen csak jobban szereted telefonon intézni a dolgaid.

Win-win vásárlás

Furcsa, hogy segíteni szeretnénk? Ha  csak egy oldalról nézzük az üzletet, sokkal egyszerűbb volna mindenkire rásózni egy minél drágább készüléket, teleszórva mindenféle funkcióval, amit lehet, hogy soha nem is fog használni. Mivel még jónéhány évig nem szeretnénk pályát változtatni, tényleg az a célunk, hogy minden eladott termékünk olyan helyre kerüljön, ahol ki tudják használni az erősségeit. Szeretnénk, ha a vásárlási folyamat pozitív élményként maradhatna meg és még hónapok, akár évek múlva is úgy éreznéd, hogy jól döntöttél, mikor ezt a terméket és ezt a webshopot választottad a sok közül.