Garancia

Minden termék magyar garanciával és országosan bárhol elérhető garanciális szervizhálózattal rendelkezik.

Garanciális problémáját  az Önhöz legközelebb lévő márkaszerviz fogja orvosolni.

    
Üzletünk az AEG, Electrolux, Zanussi készülékek hivatalos magyarországi forgalmazójának, az ELECTROLUX-LEHEL Kft-nek, szerződött partnere!


  
A webshopban megvásárolható Gorenje készülékek minden esetben a hivatalos magyar forgalmazótól, a Gorenje Magyarország Kft- től származnak.


  
A trikolor.hu honlapon megvásárolható valamennyi Bosch , Siemens készülék a BSH Kft-től a Bosch, Siemens készülékek hivatalos magyarországi forgalmazójától származik.


Kizárólag, a hivatalos magyarországi forgalmazótól származó készülékeket forgalmazunk a gyártó által kibocsátott hivatalos magyar garancialevéllel.

Ezúton szeretném felhívni látogatóink figyelmét, hogy más webshopok által kínált, esetlegesen külföldi beszerzésből származó készülékek esetén a garancia érvényesítése nehézségekbe ütközhet, illetve bizonyos esetekben nem is lehetséges!

A későbbi problémák elkerülése érdekében előre tájékozódjon, hogy a megvásárlandó készülék esetén milyen feltételei vannak a garancia érvényesíthetőségének. Bizonyos készülékek eseten a teljeskörű garancia érvényesíthetőségének feltétele a szakszerviz által megfelelően elvégzett, dokumentált beüzemelés.

AEG    Electrolux    ZANUSSI   SZERVIZLISTA