Mosogatógépek

A mosogatógépek egyre kevésbé hiányozhatnak a háztartásokból, hiszen használatukkal rengeteg idő és energia spórolható meg, ráadásul a konyha is könnyebben rendben tartható a segítségükkel. Azonban ezeket a gépeket általában hosszú évekre vásárolják, így nem árt előzetesen tájékozódni annak érdekében, hogy a megfelelő modell kerüljön kiválasztásra. 

 

Számunkra fontos a minőség, ezért a legnagyobb gyártók termékeit (AEG, Bosch, Electrolux, Neff) forgalmazzuk, de természetesen az egyes készülékekhez minden fontos információt megtalál, ami jelentősen megkönnyíti az összehasonlításukat.

Aeg mosogatógép Electrolux mosogatógép Bosch mosogatógép
Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

Honlapunkon minden konyhai nagy- és kisgép megtalálható, így nem csoda, hogy több mint 150 mosogatógép közül válogathat. A különböző méretű és árkategóriájú termékek között Ön is könnyen ráakadhat a konyhájába, illetve a pultja alá leginkább passzoló modellre.

 

Amennyiben még bizonytalan abban, hogy valóban szüksége van-e mosogatógépre, mindenképpen olvasson tovább, hiszen bemutatjuk a készülékek legfőbb előnyeit.

 

Takarékosság

 

A mosogatógépek használatával elősorban időt takaríthat meg, hiszen a háztartásban élő személyek számától és a főzési szokásaitól függően évente egy-két hét plusz szabadidőre is szert tehet. De a takarékosság itt nem ér véget, hiszen a gépi mosogatás során felhasznált víz mennyisége (kb. 10-20 liter) gyakran csak a töredéke a hagyományos tisztítás során kifolyatott mennyiségnek.

 

Végül szót kell ejteni az energiatakarékosságról: a kevesebb víz melegítése kevesebb energiát emészt fel, így ezen a téren is könnyedén elérhető akár 50%-os megtakarítás. Webáruházunk honlapján a bal oldalon található szűrési funkcióknak köszönhetően Ön is kiválaszthatja, hogy A+, A++ vagy A+++ energiaosztályú mosógépet szeretne vásárolni.

 

További előnyök

 

A mosogatógépek a takarékosságon kívül még számos - kevésbé forintosítható - előnnyel is rendelkeznek. Ilyenek az esztétikai szempontok, hiszen többé nem lesznek szem előtt a felgyülemlett edények, ráadásul webáruházunk kínálatában szép számmal megtalálható beépíthető modelleknek köszönhetően ezek a gépek teljesen beleolvadnak majd konyhaszekrényébe.

 

A Trikolor.hu oldalán a gépi és kézi mosogatás eszközeinek nagy választékát is megtalálhatja (sokféle konyhai mosogatót és csaptelepet), de azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a mosogatógépek a magas hőmérséklet miatt hatékonyabban pusztítják el a baktériumokat, így a végeredmény jóval higiénikusabb lesz, az edények pedig szebben csillognak majd!

 

Nem utolsó szempont az sem, hogy mosogatógép használatával megkímélheti kezét a forró víz és a mosogatószerek rendszeres használatának káros következményeitől.

 

Hogyan választhat webáruházunkban egyszerűen mosogatógépet?

 

Webáruházunk felhasználóbarát honlapján könnyen megtalálhatja a minden tekintetben megfelelő mosogatógépet. A felül elhelyezkedő termékkategóriák közül válassza ki a mosogatás menüpontot, majd ezen belül kattintson a mosogatógépekre. Az így megjelenő kínálatban aztán a bal oldali szűrés funkció segítségével kereshet rá az igényeinek megfelelő készülékekre.

 

A már említett energiaosztályon kívül kiválaszthatja a mosogatógép pontos méreteit, a terítékek számát és azt, hogy beépíthetőt szeretne vagy szabadonállót. Attól függően, hogy mekkora összeget szán a vásárlásra - egy csúszka segítségével - megadhatja az árkategóriát és a gyártót is, amelynek termékét előnyben részesíti. Keresse fel honlapunkat, és garantáltan jó ár-érték arányú, minőségi készülék kerül majd konyhájába!