Kérdése van? Hívjon minket!

Rendeljen telefonon!  +36-46/347-879

Hírek

2022.09.01

Takarítson meg energiát Bosch hőszivattyús szárítógépekkel!

A hagyományos készülékek energiaigényes fűtőszálai helyett válasszon Bosch hőszivattyús szárítógépet, hogy még energiatakarékosabb legyen a szárítás! Ráadásul most A+++ szárítógépek vásárlása esetén 2 évre, A++ gépekre 1 évre elegendő áramot térítünk vissza!*

A kedvezmény igénybevételéhez vásároljon 2022.09.01. - 10.09. között Bosch szárítógépet, majd a névre szóló, a készülék típusszámát tartalmazó számlával és személyes adataival regisztráljon alább a Regisztrációs gombra kattintva. Sikeres regisztrációját követően a belső oldalon található táblázat szerint banki átutalással visszatérítjük Önnek az összeget.

 

A sikeres regisztrációhoz szükséges:

 

  • hogy vásároljon legalább egy, a promócióban részt vevő terméket,
  • hogy a számla a regisztráló nevére szóljon (blokk, előlegszámla, szállítólevél, garancialevél, egyéb dokumentum a számlát nem helyettesítheti), valamint olvashatóan tartalmazza a vásárolt készülék típusszámát, illetve bruttó vételárát,
  • a bankszámla tulajdonosa a regisztráló legyen (cég esetén a cég számlaszáma szükséges, magánszemélynek nem tudunk utalni)
  • a vásárlás dátuma 2022.09.01. és 2022.10.09. között legyen.
  • és a regisztráció 2022.10.23-ig beérkezzen hozzánk.

 

További feltételeket és részleteket a Részvételi szabályzatban talál. A regisztráció végével az ott megadott email címére a regisztráció sikerességéről minden esetben értesítő e-mailt küldünk.

Kérdése van a promócióval kapcsolatban?
Vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva!

 

Regisztráció
Vissza