Kérdése van? Hívjon minket! +36-46/347-879

Hírek

2017.08.12

HGCS2017

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2017-ben is meghirdeti az „Otthon Melege Program”-hoz kapcsolódó pályázati felhívást, a meglévő háztartási nagygépek új, magas energiahatékonyságú berendezésekre történő cseréjének támogatására. A magyarországi lakóhellyel rendelkező nagykorú, természetes személyek vissza nem térítendő támogatással, csökkentett vételáron jogosultak az új háztartási nagygépek hűtő vagy fagyasztó készülék vagy mosógép illetve mosó-szárítógép beszerzésére.

Hogyan és kik pályázhatnak?

A magyarországi lakóhellyel rendelkező nagykorú, természetes személyek vissza nem térítendő támogatással, csökkentett vételáron jogosultak az új háztartási nagygépek hűtő vagy fagyasztó készülék vagy mosógép illetve mosó-szárítógép beszerzésére.

A pályázatok kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon http://hgcs2017.nfsi.hu keresztül nyújthatók be. Ehhez a pályázóknak rendelkezniük kell ügyfélkapus regisztrációval a www.magyarorszag.hu kormányzati portálon.

A Trikolor.hu honlapján található valamennyi a fenti kategóriába tartozó termék esetén igénybe vehető a támogatás. A pontos részletek, szállítási és egyéb feltételek miatt kérjük keressen minket a nyertes pályázat beváltásával kapcsolatban.

Vissza