Valós készlet információ - A termékek saját raktárunkban vannak - Országos kiszállítás

Kérdése van? Hívjon minket!

Rendeljen telefonon!  +36-46/347-879

Hírek

2016.08.05

Új AEG Mósógépek és Szárítógépek

Tisztelt Vásárlóink!

    Örömmel értesítjük Önöket, hogy üzletünkbe megérkeztek az AEG elöltöltős mosógépcsalád legújabb fejlesztésű tagjai. A hagyományosan magas műszaki színvonalat képviselő gyártó legújabb termékein már első pillantásra látható az átgondolt és innovatív tervezés.

   A márka évtizedekre visszanyúló múltját és készülékeit ismerve, pedig garantáltak az előremutató és energiatakarékos műszaki megoldások. Az újonnan gyártásba került model család minden tagja teljesíti az  A+++-30% energiahatékonysági besorolásra vonatkozó feltételeket. A készülékek rendelkeznek Woolmark Blue, vagy Woolmark Green minősítéssel.

  Az alkalmazott inverter technológiának köszönhetően a készülékek csendesebbek, kezelésük az LCD kijelző és az érintőpaneles kezelőfelületnek köszönhetően egyszerűbb áttekinthetőbb lett.

   A gőzprogramoknak és ProTex dobnak köszönhetően kíméletesen, de hatékonyan tisztítják ruháinkat.

   A 8kg mosási kapacitás biztosíték arra, hogy a készülék bírja a gyűrődést, a ProSteam gőztechnológia pedig arra, hogy ruhái nem fognak gyűrődni. Az extra nagy (39 cm) betöltőnyílásnak köszönhetően még könnyebb a ruhák be és kipakolása a mosógépből.

   A legújabb model család meghatározó tagja az AEG L7FEE48S mosógép megtekinthető üzletünkben, a készülékcsalád többi tagjának tulajdonságairól is szívesen adunk felvilágosítást személyesen vagy telefonon.

   Az új modellek érkezése természetesen az AEG szárítógépeknél is megtörténik.A vadonatúj modellek beérkezése szeptember elejére várható, honlapunkon már az új AEG szárítógépek is előrendelhetők.

  AEG elöltöltős mosógép L7FEE48S + 10 év garancia az Inverter motorra

  AEG elöltöltős mosógép L7FEC48S + 10 év garancia az Inverter motorra

  AEG elöltöltős mosógép L7FEC41S + 10 év garancia az Inverter motorra

  AEG elöltöltős mosógép L8FEC68S + 10 év garancia az Inverter motorra AEG T8DBE48S Hőszivattyús szárítógép AEG T8DEE48S Hőszivattyús szárítógép AEG T8DEC49S Hőszivattyús szárítógép
Mosógépek Szárítógépek

 

The 6000 Series with ProSense® Technology

The AEG 7000 Series with ProSteam® Technology

The AEG 8000 Series with ÖKOMix Technology

6000-es sorozat ProSense® technológiával

Az intelligens érzékelők automatikusan

a töltethez igazítják a víz- és energiafogyasztást, valamint a program hosszát. Függetlenül attól, hogy a gép tele van, vagy csak egy ing van benne, soha sem lesznek a ruhák túlmosva.

7000-es sorozat ProSteam® technológiával

Töltsön kevesebb időt vasalással! Az új ProSteam® rendszer a program végén átgőzöli a ruhákat. Így felfrissíti őket és kisimítja a gyűrődéseket. Akár 30 százalékkal kevesebb lesz a gyűrődés a ruhákon.

Megnézem a mosógépeket

8000-es sorozat ÖKOMix technológiával

Az első olyan technológia a mosógépekben, mely teljesen egyenletesen oszlatja el a mosószert és az öblítőt a ruhákon. Ezért elérnek, megtisztítanak és ápolnak minden egyes finom szövetszálat.

Megnézem a mosógépeket

 

Az AEG 6000-es sorozat ProSense® technológiával Az új AEG 7000-es sorozat SensiDry® technológiával The AEG 8000 Series with AbsoluteCare® System

6000-es sorozat ProSense® technológiával

A nedvesség- és hőmérséklet érzékelők automatikusan a töltethez igazítják a szárítóprogram hosszát és az energiafogyasztást. Gondoskodnak róla, hogy egyetlen ruhadarab se legyen túl sokáig szárítva.

7000-es sorozat SensiDry® technológiával

A hagyományos szárítógépekhez képes fele akkora hőmérsékleten szárítanak. Ezért a ruhák soha nem lesznek túlságosan meleg levegővel szárítva - sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének.

 

8000-es sorozat AbsoluteCare® rendszerrel

Biztonságosan szárítják meg a legfinomabb szövetekből készült gyapjú, selyem és speciális bevonatú outdoor ruhákat is. Az egyedülálló programok pontosan a ruhák anyagához igazítják a dobmozgást és a hőfokot.

Megnézem a szárítógépeket

 

Vissza