Kérdése van? Hívjon minket!

Rendeljen telefonon!  +36-46/347-879

Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Attila
2022.03.31
Három hete lett beépítve. azóta napi szinten használjuk, azt tudja, amit vártunk tőle. A szabadonálló gáztűzhelynél a teljesítménye sokkal erősebb, ha százalékosan kellene leírnom, akkor kb. 25%-t mondanék,
Szép kivitelezésű, a szelepek nyítás-zárás állítását még szokni kell, sikerült tartalékra tennem miközben el akartam zárni az edény alatt, ez még a régi tűzhely utáni berögződés :-) . Összességében egy nagyon jó terméknek tartom ár-érték arányban. Talán az egyetlen hátránya annk, aki szeret vagy szokott egyszerre 3-4 nagyméretű edényt (28 cm serpenyő vagy 8-10 literes fazék vagy lábas) használni, ennél nem fog tudni, csak kettőt, de egy 5 fős család számára teljesen megfelelő - szerintem.
M. Oszkár
2020.08.16
Elégedett vagyok a webáruházzal. Igaz, hogy a személyes átvételt választottam és így elégedett voltam a kiszolgálással is. Mind a webáruházat és az üzletet is ajánlani tudom mindenkinek.
Előnyök: Könnyen kezelhető és tisztán tartható. Az edényzet is stabilan megmarad rajta. Ár és értékesítő szempontjából is jó választás volt.
Hátrányok: Hátrányáról nincs tapasztalatom.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Képek
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza