Valós készlet információ - A termékek saját raktárunkban vannak - Országos kiszállítás

Kérdése van? Hívjon minket!

Rendeljen telefonon!  +36-46/347-879

Konyhai mosogatók

A mosogató és a körülötte lévő munkapult a konyha leggyakrabban használt része, hiszen itt történik az ételek előkészítése és az étkezéseket követő mosogatás is. A folyamatos igénybevétel és a nedves, vizes környezet miatt a konyhai mosogatóknál különösen fontos, hogy ellenálló anyagokból készüljenek.

 

Legyen szó bármilyen típusról, a Trikolor.hu webáruházában kizárólag a Teka és a Blanco minőségi termékeit forgalmazzuk, így garantáltan hosszú évekig használatja majd a kiválasztott modellt. Látogasson el honlapunkra, és tekintse meg széles kínálatunkat!

A konyhai mosogatóknak számtalan különféle fajtája található meg a piacon, ami nem véletlen, hiszen a vevők igényei és használati szokásai is igen eltérőek. Ennek megfelelően webáruházunkban egy- és kétmedencés típust is kínálunk, előbbi kisebb lakásokba ideális, vagy ha elsődlegesen mosogatógéppel történik az edények tisztítása. Utóbbi nagyobb háztartások számára jó választás, vagy ahol a gépi mosogatás nem alternatíva, és a konyhapulton is van elegendő hely a beszerelésére. 

 

Milyen további típusai vannak a konyhai mosogatóknak?

 

A már említett egy- és kétmedencés típusok is kaphatók csepegtetőrésszel. Ezeknek a modelleknek nagy előnye, hogy nem vesznek el plusz helyet az alsó konyhaszekrényből, így lehetőség nyílik a pult alá mosó- vagy mosogatógép beszerelésére.

 

Webáruházunk kínálatában olyan termékekkel is találkozhat, amelyek a megszokott egy vagy két nagyobb medence mellett egy kisebb medencével is rendelkeznek, ami gyümölcs és zöldség mosásánál tehet jó szolgálatot.

 

Bármilyen típust is választ, mindenképpen érdemes időt szánni a pontos mérésre, melynek során a szigetelés és a szegélylécek méreteit sem szabad figyelmen kívül hagyni.

 

A mosogató formája és anyaga

 

A konyhai mosogatók vásárlásakor az egyik leggyakoribb dilemma annak formája és anyaga. Ahogyan a honlapunkon található széles kínálatból is látszik, ma már mindenki megtalálhatja a konyhája stílusához illő szögletes, ovális vagy akár kerek típusokat is. Utóbbi modellek helytakarékosságuk miatt kisebb pultokon is jól mutatnak. 

 

A mosogató anyaga és annak színe szintén jelentősen meghatározza a konyha arculatát, így érdemes körültekintően eljárni. Webáruházunkban a két leggyakrabban előforduló típust kínáljuk. Ezek egyike a klasszikus rozsdamentes acél mosogató, amellyel szinte már mindenki találkozhatott. Legfőbb előnye, hogy igen ellenálló, nem korrodálódik, jól bírja a hőt és könnyen tisztán tartható. Hátrányai közé tartozik, hogy nem saválló, nagyobb igénybevétel hatására karcolódhat, és a vízkő is meglátszik rajta.

 

A másik típusba a manapság igen divatos gránittermékek tartoznak, amelyek felülete természetes kőhatású. Méret- és formaválasztékuk, valamint változatos színeik miatt nagyon népszerűnek számítanak. Bár drágábbak a rozsdamentes mosogatóknál, cserébe törés- és ütésállóak, nem karcolódnak és nem kopnak. Masszív kialakításuk mellett könnyű tisztíthatóságuk miatt is igen keresettek.

 

Hogyan választhatja ki legegyszerűbben konyhai mosogatóját?

 

Webáruházunk honlapjának felső részén válassza ki a mosogatás menüpontot, ugyanis a mosogatógépek mellett itt találhatók a konyhai mosogatók és a hozzájuk tartozó csaptelepek. A mosogatókra kattintva rászűrhet a kínálatunkban lévő közel 200 termék márkájára (Teka vagy Blanco), anyagára, az árkategóriára és arra is, hogy hány medencés legyen a kiválasztandó modell. Ugye, milyen egyszerű? Látogasson el a Trikolor.hu oldalra és próbálja ki!