Valós készlet információ - A termékek saját raktárunkban vannak - Országos kiszállítás

Kérdése van? Hívjon minket!

Rendeljen telefonon!  +36-46/347-879

Mosogatógépek

A mosogatógépek egyre kevésbé hiányozhatnak a háztartásokból, hiszen használatukkal rengeteg idő és energia spórolható meg, ráadásul a konyha is könnyebben rendben tartható a segítségükkel. Azonban ezeket a gépeket általában hosszú évekre vásárolják, így nem árt előzetesen tájékozódni annak érdekében, hogy a megfelelő modell kerüljön kiválasztásra. 

 

Számunkra fontos a minőség, ezért a legnagyobb gyártók termékeit (AEG, Bosch, Electrolux, Neff) forgalmazzuk, de természetesen az egyes készülékekhez minden fontos információt megtalál, ami jelentősen megkönnyíti az összehasonlításukat.

Aeg mosogatógép Electrolux mosogatógép Bosch mosogatógép

148termék
 
148termék

Honlapunkon minden konyhai nagy- és kisgép megtalálható, így nem csoda, hogy több mint 150 mosogatógép közül válogathat. A különböző méretű és árkategóriájú termékek között Ön is könnyen ráakadhat a konyhájába, illetve a pultja alá leginkább passzoló modellre.

 

Amennyiben még bizonytalan abban, hogy valóban szüksége van-e mosogatógépre, mindenképpen olvasson tovább, hiszen bemutatjuk a készülékek legfőbb előnyeit.

 

Takarékosság

 

A mosogatógépek használatával elősorban időt takaríthat meg, hiszen a háztartásban élő személyek számától és a főzési szokásaitól függően évente egy-két hét plusz szabadidőre is szert tehet. De a takarékosság itt nem ér véget, hiszen a gépi mosogatás során felhasznált víz mennyisége (kb. 10-20 liter) gyakran csak a töredéke a hagyományos tisztítás során kifolyatott mennyiségnek.

 

Végül szót kell ejteni az energiatakarékosságról: a kevesebb víz melegítése kevesebb energiát emészt fel, így ezen a téren is könnyedén elérhető akár 50%-os megtakarítás. Webáruházunk honlapján a bal oldalon található szűrési funkcióknak köszönhetően Ön is kiválaszthatja, hogy A+, A++ vagy A+++ energiaosztályú mosógépet szeretne vásárolni.

 

További előnyök

 

A mosogatógépek a takarékosságon kívül még számos - kevésbé forintosítható - előnnyel is rendelkeznek. Ilyenek az esztétikai szempontok, hiszen többé nem lesznek szem előtt a felgyülemlett edények, ráadásul webáruházunk kínálatában szép számmal megtalálható beépíthető modelleknek köszönhetően ezek a gépek teljesen beleolvadnak majd konyhaszekrényébe.

 

A Trikolor.hu oldalán a gépi és kézi mosogatás eszközeinek nagy választékát is megtalálhatja (sokféle konyhai mosogatót és csaptelepet), de azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a mosogatógépek a magas hőmérséklet miatt hatékonyabban pusztítják el a baktériumokat, így a végeredmény jóval higiénikusabb lesz, az edények pedig szebben csillognak majd!

 

Nem utolsó szempont az sem, hogy mosogatógép használatával megkímélheti kezét a forró víz és a mosogatószerek rendszeres használatának káros következményeitől.

 

Hogyan választhat webáruházunkban egyszerűen mosogatógépet?

 

Webáruházunk felhasználóbarát honlapján könnyen megtalálhatja a minden tekintetben megfelelő mosogatógépet. A felül elhelyezkedő termékkategóriák közül válassza ki a mosogatás menüpontot, majd ezen belül kattintson a mosogatógépekre. Az így megjelenő kínálatban aztán a bal oldali szűrés funkció segítségével kereshet rá az igényeinek megfelelő készülékekre.

 

A már említett energiaosztályon kívül kiválaszthatja a mosogatógép pontos méreteit, a terítékek számát és azt, hogy beépíthetőt szeretne vagy szabadonállót. Attól függően, hogy mekkora összeget szán a vásárlásra - egy csúszka segítségével - megadhatja az árkategóriát és a gyártót is, amelynek termékét előnyben részesíti. Keresse fel honlapunkat, és garantáltan jó ár-érték arányú, minőségi készülék kerül majd konyhájába!