Valós készlet információ - A termékek saját raktárunkban vannak - Országos kiszállítás

Kérdése van? Hívjon minket!

Rendeljen telefonon!  +36-46/347-879

Szárítógépek

A szárítógépek hazánkban még csak kevés háztartásban találhatók meg, de számuk dinamikusan emelkedik, hiszen a használatukkal kényelmesebbé tehetők a mindennapok, különösen igaz ez a kisebb alapterületű lakásokban élőkre. Segítségükkel a vizes ruhák kiteregetésének és száradásának időigényes folyamata lerövidül, valamint mellettük szól az is, hogy használójukat megkímélik a száradó textilek látványától.

 

Tehát ha megelégelte a ruhaszárító állványok kerülgetését, keresse fel honlapunkat, ahol az AEG, az Electrolux és a Bosch minőségi termékeiből válogathat.


42termék
 
42termék

Webáruházunkban a mosás és az azt követő száradás munkafázisait végző nagygépek a mosás-szárítás fül alatt találhatók. Ide kattintva nem csak mosó- és szárítógépek nagy választékát találja, de ezeknek a készülékeknek a kombinált típusát is. Hogy melyik típust válassza és milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, az alábbiakban megmutatjuk!

 

Milyen típusai vannak a szárítógépeknek?

A szárítógépek piacán jelenleg két különböző technológián alapuló típus verseng egymással. A kondenzációs elven működő készülékek olcsóbbak és alacsonyabb zajszinten üzemelnek, így kevésbé zavarják az Ön és családja nyugalmát. A korszerűbb hőszivattyús szárítógépek vételára ugyan magasabb, ám működésük jóval energiatakarékosabb, így olcsóbb is. Ez a típus azért is kedvelt, mert alacsonyabb hőfokon szárít, így sokkal kíméletesebb a ruhák szöveteivel. 

Webáruházunk kínálatában természetesen mindkét típus megtalálható, amelyeket a bal oldalon található szűrés funkcióval választhat ki a gyorsabb keresés érdekében.

 

Méret

A méret és az elhelyezés az egyik legfontosabb kérdés a mosást és szárítást végző nagygépek esetében. A szárítógépek leggyakrabban speciális keret segítségével elöltöltős mosógépek tetejére szoktak kerülni, de kedvelt a konyhapult alá történő beépítés is. Természetesen ilyenkor nagyon fontosak a pontos méretek, de honlapunkon - az említett szűrési funkciónak köszönhetően - gyorsan megtalálhatja az ideális külső paraméterekkel rendelkező szárítógépet.

 

Töltetsúly

A szárítógépek vásárlásánál központi kérdés a töltetsúly, hiszen ez határozza meg, hogy mekkora mennyiségű ruha pakolható bele. Érdemes olyan készüléket választani, amelynek töltetsúlya a már meglévő mosógépéhez igazodik, hiszen ebben az esetben az összes kimosott ruha rögtön berakható a szárítógépbe. A Trikolor.hu kinálatában a legelterjedtebb 7-9 kg töltetű készülékek találhatók meg, amelyek közül a nagyobbak akár egy 5 tagú család igényeit is képesek kielégíteni.

 

Fogyasztás

Már említettük, hogy a szárítógépek közül a hőszivattyús modellek számítanak energiatakarékosabbnak, de a webáruházunk kínálatában található készülékekre kattintva pontosan megismerhető annak energiahatékonysági besorolása. Természetesen előny, ha a kinézett készülék rendelkezik valamilyen ECO-funkcióval, hiszen ennek használatával tovább csökkenthetők a fenntartás költségei.

 

Melyik gyártó termékét érdemes választania?

A kínálatunkban megtalálhatók az AEG, a Bosch és az Electrolux minőségi termékei is. A három gyártó közül a svéd cég szárítógépei az olcsóbb kategóriába tartoznak, míg a legdrágább okoskészülékeket a Bosch kínálja.

Honlapunkon lehetőség van a szárítógépek kategóriáján belül különböző kritériumok szerint listázni a termékeket. Tegyen egy próbát és rangsorolja a szárítógépeket vételáruk, népszerűségük vagy felvitelük időpontja alapján, és találja meg az Ön és családja igényeinek leginkább megfelelő modellt!