Kérdése van? Hívjon minket!

Rendeljen telefonon!  +36-46/347-879

Felültöltős mosógép

11termék111
11termék111

Útmutató a mosógép kiválasztásához

Szabad hely és elhelyezés

Elsőként mérje fel, hogy otthonában mekkora szabad hely áll rendelkezésre a mosógép elhelyezéséhez.
60 cm-es szélesség és 60 cm-es mélység – ekkora helyet igényel egy elöltöltős mosógép elhelyezése.
40 cm-es szélesség és 60 cm-es mélység – a felültöltős és a keskeny kialakítású mosógépek megfelelő elhelyezéséhez szükséges hely.
60 cm-es szélesség és 34-45 cm-es mélység  – a keskeny és lapos kivitelű mosógépek tökéletes működése ekkora szabad helyet igényel. Ne felejtse el leellenőrizni a vízvezeték kimeneteket sem, hogy minél egyszerűbb legyen a mosógép vízhálózathoz történő csatlakoztatása. 

Kapacitás

Hetente hány alkalommal szokott mosni?
Kevesebb, mint 4-szer egy héten – Kevésbé gyakori mosások esetén egy 5-6 kg-os kapacitású mosógép is remekül kielégíti az igényeket
4-6 alkalommal hetente – A 7 kg-os kapacitással rendelkező mosógépeket kifejezetten a rendszeresebben, időnként nagyobb méretű ruhadarabokat mosó felhasználók számára alakították ki
6-nál többször egy héten – Ha Ön naponta végez, akár nagyobb méretű ruhadarabok tisztítását is magában foglaló mosásokat, akkor a 8-10 kg-os kapacitású készülékek az ideálisak az Ön számára.

Anyagtípusok

Pamut – érzékenyebb, lehetőleg OptiSense technológiával ellátott mosógépet válasszon, mely a mosási idő automatikus beállítása által kíméli a ruhákat, hogy azok minél tovább megőrizzék eredeti állapotukat.
Gyapjú –  győződjön meg róla, hogy az adott modell rendelkezik-e kifejezetten gyapjúból készült ruhadarabok mosására szolgáló ciklussal, mely akár a kézi mosást is lehetővé teszi. A Woolmark Blue logó azt jelzi, hogy az adott mosógéppel a gyapjúból készült ruhák kézi mosása is biztonsággal elvégezhető. A Woolmark Green logóval ellátott gépek azonos szintű gondoskodás mellett piacvezető víz- és energiahatékonysággal működnek.
Kényes ruhaneműk  – olyan mosógépet válasszon, mely mind a mosószer, mind az öblítőszer vízzel történő előkeverését is elvégzi, az UltraMix rendszerű készülékek tökéletes választásnak bizonyulhatnak. A funkciónak köszönhetően a mosószer akár már alacsony hőmérsékleten is maximális hatékonysággal tisztít. Ugyanakkor a mosószer által okozott foltok miatt sem kell aggódnia.

MOSÁSI IDŐ

Számos program a mosás jóval rugalmasabb elvégzését is lehetővé teszi

TimeManager funkció – a mosási ciklus hossza nyolc különböző módon állítható be, így Ön mindig a napi ütemtervéhez igazíthatja a mosás elvégzését
Késleltetett indítás – a mosás elindítása akár 20 órával késleltethető, vagyis az pontosan a kívánt időpontban fejezhető be
Gyorsmosási lehetőség – ha sürgősen tiszta ruhákra van szüksége, akkor a mosás akár 50%-kal gyorsabb módon is elvégezhető

Egyszerűbb szárítás

Agyorsabb szárítás következtében több nedvesség távozik a ruhából, és rövidebb szárítási idő válik szükségessé. Az Electrolux mosógépek 600 és 1800 fordulat/perc közötti centrifugálási sebességre képesek.
Bár a magasabb centrifugálási sebesség több gyűrődést okoz, a gőzölési technológiát alkalmazó készülékek olyan mértékben kisimítják a ruhaneműket, hogy azok még vasalást sem igényelnek. A gőzfunkcióval felfrissítheti és újjá varázsolhatja ruháit! 

Gőzölés és vasalás

Gőzölési programok – a a gőzölési programot alkalmazó mosógépek finoman új életre keltik a kényes ruhaneműket, még a szárazon tisztítható darabokat is. A gyűrődések kisimulnak (így kevesebb vasalást igényelnek), a ruhák pedig tapintásra és illatra is megújulnak!
Vasaláskönnyítő program – A program automatikusan beállítja a szükséges vízmennyiséget és centrifugálási sebességet, így gyorsabb és egyszerűbb módon végezhető el a vasalás.