Kérdése van? Hívjon minket!

Rendeljen telefonon!  +36-46/347-879

Elöltöltős mosógép

Az elöltöltős mosógépek a felültöltős modellek mellett a mosógépek másik nagy típusát képezik. Mindkét típusnak megvannak az előnyös tulajdonságai és így a jellegzetes vevőkörük is, ám gyakran a rendelkezésre álló hely méretei vagy a fürdőszoba nagysága határozza meg, hogy milyen mosógép kerüljön megvásárlásra.

 

Elöltöltős mosógépeink kínálatában az olyan neves gyártók, mint az AEG, az Electrolux vagy a Bosch különböző kategóriájú termékei között a honlapunkon található sokféle szűrési lehetőségnek köszönhetően könnyedén megtalálhatja az Ön és családja igényeinek leginkább megfelelő modellt.


 

Webáruházunk kínálatában valamennyi háztartási nagygép megtalálható az alacsonyabb árú modellektől kezdve egészen a luxuskategóriájú darabokig. Természetesen mosás-szárítás terén is széles a kínálat, hiszen az elöltöltős-, a felültöltős és az ipari felhasználásra készült mosógépek mellett a szárítógépek és az igen helytakarékos, kombinált mosó-szárítógépek forgalmazásával is foglalkozunk.

 

Az elöltöltős mosógépek előnyei

 

Az elöltöltős mosógépek elsősorban esztétikus, modern megjelenésüknek köszönhetik népszerűségüket, és sokan azért is kedvelik, mert az üvegajtón át követhetik a mosás fázisait. Bár a felültöltős modellek elvileg kevesebb helyet foglalnak, de ha figyelembe vesszük, hogy az elöltöltős típusok fölött szekrény, polc vagy speciális keret segítségével szárítógép is elhelyezhető, akkor máris ez utóbbi típus számít helytakarékosabbnak. 

 

A meglehetősen ritka szárítógéppel kombinált és a beépíthető mosógépek is az elöltöltős készülékek közül kerülnek ki, de webáruházunkban szerencsére ezek is megtalálhatók. Érdemes megjegyezni, hogy nagyobb háztartások számára ez a típus ideálisabb lehet, hiszen a nagyobb (7 kg feletti) kapacitású mosógépek kivétel nélkül előre nyílnak.

 

Az elöltöltős mosógépek jóval kíméletesebben bánnak a ruhákkal, mint felültöltős társaik, de a magasabb árkategóriába tartozó készülékek ezt a tulajdonságot tovább fokozzák, köszönhetően a töltet tartalmához szabható programoknak. A mobiltelefonra letölthető alkalmazások segítségével a programok akár távolról is beállíthatók, és a gép már azelőtt elkezdheti a mosást, hogy Ön hazaérne.

 

Szintén az Ön kényelmét szolgálja, hogy ma már szinte mindegyik elöltöltős modell a töltet súlyához igazítja a felhasználandó víz és energia mennyiségét, illetve a mosószert is ennek megfelelően adagolja, így hosszú távon nem kevés pénzt takaríthatnak meg.

 

Hogyan választhatja ki a megfelelő mosógépet?

 

A Trikolor.hu áttekinthető és könnyen kezelhető webáruházában igazán könnyen válogathat a termékek közül. A mosás-szárítás kategórián belül a mosógépek közül válassza ki az elöltöltős típust, és máris több mint 70 készülék jelenik meg a kínálatban. Jelentősen megkönnyíti a nézelődést az a beállítási lehetőség, hogy az igényeinek megfelelően a legolcsóbb, a legdrágább vagy - a korábbi értékesítési számok alapján - a legnépszerűbb modellek kerüljenek a lap tetejére. 

 

A másik, választást könnyítő funkció a szűrés, amely az oldal bal oldalán található. Ennek használatával beállíthatja, hogy milyen árkategóriában szeretne keresni, de rászűrhet a kínálatunkban található gyártók - AEG, Bosch, Electrolux - termékeire is. Gyakran a készülék magassága és a mélysége sem mindegy, így ezeknek a paramétereknek a megadásával is szűkítheti az ideális elöltöltős mosógépek körét. A funkció használatával rengeteg időt megtakaríthat a legjobb ár-érték arányú készülék keresése során, a szűrést követően megmaradt készülékekre kattintva pedig minden további részletes információt megtudhat.