30 év tapasztalat! Folyamatosan kedvező árak, valós készlet, gyors szállítás!

Kérdése van? Hívjon minket!

Rendeljen telefonon!  +36-46/347-879

Electrolux UMP1 s-bag® Ultra Long Performance Value Pack, 8 porzsák

ELŐNYÖK:

Óriási Raktárkészlet

Gyors Szállítás

Gyártói Garancia

14 nap visszaküldés

 

Kérdése van? Hívjon minket! Rendeljen telefonon!  +36-46/347-879

Szállítási költség
1990 Ft
Elfogyott
7 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A prémium minőségű s-bag® Ultra Long Performance a következő ELECTROLUX porszívókhoz használható, kivételes teljesítményű eredeti porzsák: AirMax/GREEN, Bolido, Clario, Clario2, ErgoSpace/GREEN, Essensio, Excellio, JetMaxx/GREEN, Maximus, Mondo Plus, Oxy3system, Oxygen, Oxygen+, Superpro, UltraOne/GREEN, UltraSilencer/GREEN, Viva Control, Viva Quickstop.

Az s-bag® Ultra Long Performance különleges jellemzői:

Ultrahosszú élettartam: Az s-bag® Ultra Long Performance akár 80%-kal hosszabb ideig tart, mint a hagyományos porzsákok, és optimális kapacitása 5 liter. A porzsák meggyőző, hosszú időn át tartó, kivételes teljesítményt nyújt.

Óriási szívóerő: az új, nagy teljesítményű szintetikus anyagból készült porzsák optimális légáramlást biztosít, és a porszívónak extrém szívóerőt ad a porzsák teljes életciklusa alatt.

Nagy szűrőkapacitás: a többrétegű anyag kitűnő szűrőképességének köszönhetően a legkisebb részecskék sem menekülhetnek, amia hatékonyabb tisztításban és az otthon tisztább levegőjében nyilvánul meg.

Higiénikus, és egyszerűen cserélhető: különleges hajtogatásával és a szabadalmaztatott csatlakozólemezével ez a porszívó könnyedén behelyezhető a porszívóba, és rendkívül higiénikus, mert eltávolításkor automatikusan záródik, megakadályozva kiömlést, így a porzsákcsere gyors és tiszta lesz.

TÜV minősítés:a TÜV Rheinland Group független vizsgálata és tanúsítványa igazolja az s-bag® Ultra Long Performance páratlan tulajdonságait. Bővebb információkat a www.tuv.com oldalon olvashat.

Különböző anyagú s-bag® porzsákok állnak rendelkezésre, így egyéni igényeinek megfelelő, optimális teljesítményt biztosító típust választhat. Classic Long Performance, GREEN, Anti-Odour és Anti-Allergy.

Az optimális teljesítmény érdekében a porzsákokat rendszeresen, a szűrőket pedig minden harmadik porzsákcsere alkalmával cserélni kell. A szűrőket évente legalább kétszer, vagy akkor cserélje, ha szemmel láthatóan eltömődtek. Nem eredeti s-bag® szűrő használata jelentősen csökkentheti a porszívó teljesítményét.

Ebben a csomagban 8 db s-bag® Ultra Long Performance szintetikus porszívó porzsák található.

Ez a típus UMP1, E210 vagy E210B jelöléssel is előfordulhat.


Minden termék magyar garanciával és országosan bárhol elérhető garanciális szervizhálózattal rendelkezik.

 

Adatok
Gyártó:
Electrolux
Típus:
szintetikus porzsák
Modellnév:
UMP1S
Cikkszám:
9001684969
Regisztrált vásárlónak járó összeg pontgyűjtő számlára, következő vásárlásnál használható fel:
48 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!