|
Szabad hely és elhelyezésElsőként mérje fel a rendelkezésre álló szabad helyet. Valamennyi sütő elhelyezése 60 cm-es mélységet igényel, azonban a különböző típusok magassága eltérő: |
|
KapacitásHa nagyobb háztartásban él, vagy ha gyakran látja vendégül ismerőseit, lehetőleg egy nagyobb méretű sütőt válasszon, mellyel a terjedelmesebb ételek elkészítése sem okoz gondot. |
|
Sütő típusokHagyományos sütők – felső és alsó sütést lehetővé tevő hagyományos sütők |
|
Gőzölős sütőFedezze fel a gőzölős sütők nyújtotta új ízvilágot! Legyen szó aranybarnára sütött cipóról, vagy akár ropogós bőrű, belül porhanyós csirkéről, a gőzölési technológia kedvenc ételeit még ízesebbé varázsolja! |
|
Öntisztító-funkcióMegkíméli Önt a vegyi tisztítószerek sütőn történő használatától! |
|
Útmutató a főzőlap kiválasztásához |
|
Főzőlap típusokIndukciós főzőlapok – A legsokoldalúbb és leggyorsabban reagáló, rugalmas felhasználást lehetővé tevő főzőzónákkal ellátott főzőlap típus. Pontosan beállítható, hogy az edény milyen gyorsan melegedjen fel, vagy hűljön le. |
|
MéretVálassza ki a konyhai munkafelületéhez méretben leginkább illeszkedő főzőlapot: |
|
FőzőfelületLegyen szó húsok grillezéséről, tésztafőzésről, vagy akár csokoládénak közvetlenül az edényben történő megolvasztásáról, az indukciós főzőlapok által nyújtott sokoldalúságnak és teljesítménynek nincsen párja! A rugalmas indukciós főzőlapok automatikusan felismerik a különböző lábasok és fazekak méretét, és ahhoz igazítják az egyes főzőzónákat. Nagyméretű vagy különleges alakú edények esetén olyan indukciós főzőlapot válasszon, melyek több főzőzóna együttes használatát is lehetővé teszik. |
|
BiztonságIndukciós főzőlapok – A hő közvetlenül az edényben keletkezik, így a szomszédos felületek nem melegednek fel, és biztonságosan megérinthetőek maradnak. Melegítésre kizárólag akkor kerül sor, ha az edényt a fűtőfelületre helyezték, a kezelőpanel pedig lezárható, hogy a beállítások véletlenszerű módosítása, vagy a főzőlap bekapcsolva hagyása megelőzhető legyen. |