30 év tapasztalat! Folyamatos akciók, valós készlet, gyors szállítás!

Kérdése van? Hívjon minket!

Rendeljen telefonon!  +36-46/347-879

Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Éva
2020.11.24
Csak ajánlani tudom, teljesen elégedett vagyok a mosógéppel.
Előnyök: Nekem a 25 éves Energolux mosógépem után nagyon nagy ugrás volt ez mosógép. Nagyon tetszik, hogy mekkora variációs lehetőségeket ad az idő, hőfok, öblítés stb. beállításának terén.
Bár sokan panaszkodtak rá, de nekem működik a dobpozicionálás.
Azt még szoknom kell, hogy alapból mennyivel hosszabb ideig tartanak a programok mint a régi gépemen, de úgy gondolom, hogy ez csak a mosási minőség előnyére válik.
Azt viszont már látom, hogy valóban takarékosabban bánik a vízzel, mint a régi, ami jó, és ezt viszont nem gondolom, hogy a minőség rovására menne.
Összességében úgy gondolom, hogy jól választottam.
Hátrányok: Azért 150. 000. -Ft-ért az ember valóban elvárná, hogy magyar menüje legyen (különös tekintettel arra, hogy az olcsóbbaknak az van! )
Illetve azt nem értem, hogy a gyorsmosáshoz miért nem lehet 800 fordulatnál magasabbra állítani a centrifugálást. Én úgy értelmezem, hogy a gyorsmosás arra való, ha valami valóban gyorsan kellene, gyorsan kimossa, max. fordulaton kifugázza, és már szinte szárazon kiveszem, egy kevés vasalás után akár azonnal fel is vehetem. De ő nem így gondolkodik, 800 fordulatszám mellet igencsak vízzel megtelve veszem ki a ruhát, azt aznap már nemigen veszem magamra, hiába mostam ki gyorsan. (persze utána külön kifugázhatom, de akkor mit ér az egész)
És még egy dolog: A beüzemelés előtt megnéztem egy videót, és szomorúan tapasztaltam, hogy az Electroluxnak nem jutott eszébe az ami más gyártóknak igen, hogy hozzácsomagoljon egy filléres fémeszközt, aminek az egyik végével a dobrögzítőket lehet eltávolítani a másik végével a lábat vízszintbe hozni. Ehhez mindenképpen célszerszám kell, márpedig nekem nincs, és kénytelen voltam a szomszédba menni hogy kérjek, ami igen kellemetlen volt. 150.000.-Ft-ba azt hiszem bőven belefért volna. :(
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Képek
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza